top of page

Ydelser

     Foto: Toke Landy Brødsgaard

Thomas International er verdens største leverandør af persontest og er repræsenteret i 63 lande, men findes på 70 sprog.  Vores personprofilanalyse (PPA) findes ligeledes på grønlandsk (PPA+).

Som certificeret i PPA har du adgang til at lave personprofilanalyser, men også teamanalyse og vores fleksible 360 graders måling.

I Grønland bruges PPA hovedsageligt til rekruttering. Redskabet kan også bruges indenfor medarbejder- og lederudvikling, fastholdelse, salgs- og kundetræning, omplaceringer samt kommunikation og samarbejde.  

Jeg udbyder certificering i personprofilanalyse PPA, både som et åbent kursus, men også som et lukket holdt hos den enkelte virksomhed.
Der er planlagt certificering i Nuuk den 29. februar og 1. marts 2024 og du kan tilmelde dig her: https://booking.thomasint.dk/.
Hvis det ikke passer i din kalender, så skriv til mig, hvis du skulle være interesseret i at blive kontaktet, når jeg udbyder et åbent hold.

Som bruger af Thomas systemet kan du deltage i vores netværksmøder, som afholder 2-4 gange om året. Her bestræber vi os på at holde dem ude hos virksomhederne, så vi får større kendskab til hinanden. Ligesom der er mulighed for at deltage på vores webinar med forskellige temaer og cases. 

Ellers står jeg til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål eller behov for afklaring. Jeg kommer også gerne forbi til en kop kaffe.

Se mere på www.thomasinternational.dk/ eller skriv til mig på tina@tlsressourcer.gl.

Thomas international
bottom of page