Ydelser

     Foto: Toke Landy Brødsgaard

Thomas International er verdens største leverandør af persontest og er repræsenteret i 63 lande, men findes på 70 sprog.  Vores personprofilanalyse (PPA) findes ligeledes på grønlandsk (PPA+).

Som certificeret i PPA har du adgang til at lave personprofilanalyser, men også teamanalyse og vores fleksible 360 graders måling.

I Grønland bruges PPA hovedsageligt til rekruttering. Redskabet kan også bruges indenfor medarbejder- og lederudvikling, fastholdelse, salgs- og kundetræning, omplaceringer samt kommunikation og samarbejde.  

Jeg udbyder certificering i personprofilanalyse PPA, både som et åbent kursus, men også hos den enkelte virksomhed.
Ligenu udbyder jeg certificering i PPA den 5-6. maj 2021 i Nuuk - pris 12.000 kr per person. Send mig en mail med navn, email og organisation, så bliver du tilmeldt.

Som bruger af Thomas systemet kan du deltage i vores netværksmøder, som afholder 2-4 gange om året. Her bestræber vi os på at holde dem ude hos virksomhederne, så vi får større kendskab til hinanden. Ligesom der er mulighed for at deltage på vores webinar med forskellige temaer og cases. 

Ellers står jeg til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål eller behov for afklaring. Jeg kommer også gerne forbi til en kop kaffe.

Se mere på www.thomasinternational.net eller rette kontakt til mig via kontakt-siden.

Thomas international

Nuuk, Greenland | tina@tlsressourcer.gl | mobil: +299 55 49 20

© 2015 TLS ressourcer, Nuuk