top of page

Vi modtager, indsamler og gemmer alle oplysninger, du indtaster på vores hjemmeside eller giver os på anden måde. Derudover indsamler vi internetprotokol (IP) -adressen, der bruges til at forbinde din computer til internettet. Log på; email adresse; adgangskode; computer og forbindelsesoplysninger og købshistorik. Vi kan bruge softwareværktøjer til at måle og indsamle sessionoplysninger, herunder sidetidstider, længden af ​​besøg på bestemte sider, sideinteraktionsoplysninger og metoder, der bruges til at bladre væk fra siden. Vi indsamler også personligt identificerbare oplysninger (herunder navn, email, adgangskode, kommunikation); betalingsoplysninger (herunder kreditkortoplysninger), kommentarer, feedback, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

TLS ressourcer er hostet på Wix.com platformen. Wix.com giver os den online platform, der giver os mulighed for at præsentere vores tjenester til dig. Dine data kan gemmes via Wix.com's datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikationer. De gemmer dine data på sikre servere bag en firewall.


Hvis du ikke vil have os til at behandle dine data mere, så kontakt os på Tina@tlsressourcer.gl eller send os mail til: TLS ressourcer, Postbox 94, 3900 Nuuk.

 

 

Det er vigtigt at bemærke, at tredjepartstjenester, som f.eks. Google Analytics eller andre applikationer, der tilbydes via Wix App Market, placerer cookies eller bruger andre sporings teknologier via Wixs tjenester, kan have deres egne politikker for, hvordan de indsamler og gemmer oplysninger. Da disse er eksterne tjenester, er sådanne fremgangsmåder ikke omfattet af Wix Privacy Policy.

 

 

Vi forbeholder os ret til at ændre denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger til enhver tid, så vær venlig at gennemse det ofte. Ændringer og præciseringer træder i kraft straks efter deres udstationering på hjemmesiden.

bottom of page