top of page

Ydelser

Hvad nogle af deltagerne har sagt om kurset: Robusthed og Balance i lederskabet:

"At man skal lære at udnytte/arbejde med sine stærke sider noget mere (således man kan bevare roen og troen på sig selv i pressede og stressede situationer)" - Louise Geisler, Kontorleder Nukissiorfiit

 

"Jeg er blevet sikker og gladere på arbejdet. Jeg er ikke mere bange for, at sige min mening under mødet med andre. Jeg kan mærke på min kollega, han er blevet gladere mere åben for mig."

Ester Broberg, Kontorleder Nukissiorfiit

Kurser

​Jeg tilbyder flere typer kurser.
Af emner kan nævnes: styrkebaseret ledelse og tilgang, distanceledelse, ledelse af selvledende medarbejdere, konflikthåndtering, samarbejde, kommunikation, den vanskelige samarbejde, rekruttering, teamudvikling, teambuilding med videre.

Jeg udbyder løbende certificering i både åbne og lukkede hold i Thomas International person profil analyse (PPA), hvilket også giver adgang til team-analyse, jobkravsanalyse samt fleksibel 360 graders målinger.  

Dertil kan jeg arrangere  certificering i Thomas International øvrige værktøjer: GIA (måling af en person mentale evner), TEIQ (emotionel intelligens), HPTI (Leder potentiale). Alternativt er det muligt at tage disse via fjernundervisning.
Skriv eller ring til mig, hvis du og/eller din organisation gerne vil certificeres.

Via Thomas international udbyder jeg også en engage-undersøgelse, som måler engagementet i en virksomhed. Det er en undersøgelse, som kan stå alene eller kobles op til arbejdet i en MTU (medarbejdertrivelsundersøgelse). Er du interesseret så sig til. 


Skal I bruge en personprofilanalyse (PPA), en måling på en persons mentale evner (GIA), en persons følelsesmæssige intelligens (TEIQ), så udarbejder jeg også gerne det for jer.  

bottom of page