top of page

Om TLS ressourcer

profilbillede.jpg
Tina Lynge Schmidt
Indehaver
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
TLS ressourcer
er startet ud fra en brændende ambition om at være med til skabe forandringer i store og små organisationer, så de kan nå deres mål.
 
Gennemgående for min arbejdsform er en styrkebaseret tankegang, hvor jeg, via min viden, værktøjer og erfaring, arbejder ud fra det konkrete behov den enkelte organisation har. Jeg arbejder med organisationsudvikling ud fra facilitering/workshops, kurser, personprofiler samt administrative opgaver.

Jeg har arbejdet med HR i sammenlagt otte år, hvoraf jeg i ca. 2½ år har været HR-chef i en større grønlandsk virksomhed. Jeg har arbejdet med mange aspekter og problemstillinger indenfor fagområdet. Lige fra teamudvikling samt facilitering i afdelinger, rådgivning og sparring med ledere, rekruttering på alle niveauer, fastholdelse af medarbejdere, større organisatoriske ændringer og almindelig personalejura. 

Et arbejde , jeg kombinerer med rollen som handelsagent for Thomas international Grønland. Thomas international arbejder med personprofilanalyser DISC og har flere ledelsesværktøjer, som kombineres i mit daglige arbejde. (Se mere HER)

Mine uddannelser: markedsføringsøkonom på IBA i Kolding (2002) samt bachelor i administration på Ilisimatusarfik (2007).
 
Efteruddannelse har jeg en HD i organisation og ledelse fra Ilisimatusarfik (2015) samt uddannet som coach og stress-coach hos Coach Focus (2016). 

Dertil har jeg diverse kurser indenfor bestyrelsesarbejde, personalejura, facilitering, kommunikation, rekruttering, farlig gods og assertiv kommunikation mv.

Jeg er født og opvokset i Nuuk, er gift og har en skøn datter, som læser på Pre-IB. 
bottom of page